Information

WEBplusMark

Vi laver strategi, designer og bygger websites/webshop med fokus på salg og vækst, primært til små og mellemstore virksomheder.
Vi arbejder personligt med SoMe, så du får kontrol over din sociale identitet og kommunikerer rigtigt og får fokus på salg.
Skal du have glæde af dit site skal det være en del af virksomhedens identitet og markedsføring. Vi giver dig 360° komplet markedsføring.

Er du til det hårde – ny webshop med speciale i hårdttræ.

Hovmark har været med til at lave ny og enkel webshop – ukompliceret og alligevel fuld af detaljer.

 

KUNDE

www.kingowood.dk er en dansk webshop som primært handler med hårdttræ, til private og b2b.

Kingowood.dk handler primært med hårdttræ som Ipe, Cumaru, Jatoba, Eg, Ask, Mahogni m.fl., men har også Douglas i sortimentet. Der er også et bredt sortiment i terrassebrædder, stolper, planker og plankeborde.

Mogens Kingo som ejer Kingowood.dk, har 30 års erfaring fra trælastbranchen, heraf de sidste 13 år som selvstændig trælasthandler. Hans hjerte banker for træ som er et fantastisk materiale – det reproduceres konstant, er levende og kan genanvendes.

 

OPGAVE

En sikker og enkelt webshop med handel via betalingskort og mobilepay – som i stil og tone matcher det danske marked og målgruppen.

Sitet er lavet i WordPress og med fuld implementeret Woocommerce web handelsløsning, integreret med blog modul.

Kunden har fået undervisning så de selv kan varetage den daglige drift. Vi hjælper løbende med support og software opdatering.

WordPress og Woocommerce er nok en af markedets mest udbredte løsninger. Nem at arbejde i og med masser af udviklingsmuligheder. Vi designer, opbygger og hjælper med at holde styr på de mange krav og detaljer som skal på plads undervejs i processen. Vi laver løsninger som passer til kundens kunder – det virker.

 

Tjek sitet her: https://kingowood.dk

Anbefalet
  • Facebook
Del
-
Skriv en besked