Information

WEBplusMark

Vi laver strategi, designer og bygger websites/webshop med fokus på salg og vækst, primært til små og mellemstore virksomheder.
Vi arbejder personligt med SoMe, så du får kontrol over din sociale identitet og kommunikerer rigtigt og får fokus på salg.
Skal du have glæde af dit site skal det være en del af virksomhedens identitet og markedsføring. Vi giver dig 360° komplet markedsføring.

Små til Små – website/shop

Find smagen af god kvalitet i dit område – køb online og afhent det i en lokal butik eller forening.
Anbefalet
  • Facebook
Del
-
Find smagen af god kvalitet i dit område – køb online og afhent det i en lokal butik eller forening.
Vi håber at kunne skabe interesse for at blive en del af konceptet, enten som butik, forening eller fødevareproducent. Det handler om at forbinde små fødevareproducenter med små aftagere, og ud af det skabe noget der gavner den lille producent, den lille aftager og i sidste ende selvfølgelig gavner forbrugeren. Vi ønsker at bruge de digitale muligheder til at skabe et meget kort afsætningssystem fra producent til forbruger. Systemet er i sin enkelthed, at den lokale fødevareproducent bruger den lille aftagers afsætningssystem. For at kunne gøre dette kræves en online salgs kanal, og det er her vi kommer ind og hjælper.
Clients

SMÅ PRODUCENTER TIL SMÅ AFTAGERE

www.smaatilsmaa.dk

Info