Information

WEBplusMark

Vi laver strategi, designer og bygger websites/webshop med fokus på salg og vækst, primært til små og mellemstore virksomheder.
Vi arbejder personligt med SoMe, så du får kontrol over din sociale identitet og kommunikerer rigtigt og får fokus på salg.
Skal du have glæde af dit site skal det være en del af virksomhedens identitet og markedsføring. Vi giver dig 360° komplet markedsføring.

Merrild-Kaffe

Anbefalet
  • Facebook
Del
-

Kunsten at brygge den perfekte kop kaffe

Kaffe er ikke bare kaffe. Det er en passion. Vi giver dig viden, værktøj og inspiration til at brygge den perfekte kop kaffe.   Merrild er kaffe med variation fra den langsomme drip-over med friskkværnede bønner til den hurtige instant, fra den klassiske filter til de økologiske hele bønner, fra den intense mørkristede til den koffeinlette. Smagen af kaffe er mangfoldig – og vi giver inspiration til nye bryggemetoder, gode råd til opbevaring af kaffe eller fif til hvordan du kværner bønnerne.  Lær at kværne bønner til den perfekte espresso, hvordan brygger du kaffe i stempelkanden, prøv den nye trend med slowbrew.
Info